Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan fare görmek

Rüyada tavşan fare görmek

Rüyada tavşan fare görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, borçlanılacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, başarılarının her geçen gün artacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan fare gördüyseniz:

  • Parasl açıdan şanslısınız.

Rüyada tavşan fare görmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine işarettir.

Rüyada tavşan ve fare görmek kurulu düzeninin olacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine yorulur.

Rüyada fare ve tavşan görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada boz tavşan görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru tavşan sevmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına inanılır.

Rüyada vurulmuş tavşan görmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi köpek ve tavşan görmek kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine delalettir.

Rüyada beyaz tavşan beslemek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments