Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaçan tavşan görmek

Rüyada kaçan tavşan görmek

Rüyada kaçan tavşan görmek iyileşeceğine, kısmet alacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, aile içinde saadetinin artacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaçan tavşan gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınız hareketlenmeye başlıyor.

Rüyada tavşanın kaçtığını görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaçan tavşan görmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına yorulur.

Rüyada tavşandan kaçtığını görmek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine, yaptığı hataları düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşanlar görmek hayatın tadına varacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşana havuç vermek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya rivayet eder.

Rüyada tavşanı olduğunu görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşanı beslemek önemli sorumluluklar alacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavşanla konuşmak daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, daima secde ve şükür edeceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments