Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru siyah tavşan görmek

Rüyada yavru siyah tavşan görmek

Rüyada yavru siyah tavşan görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada yavru siyah tavşan gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yaptığınız jestler ilişkinizi güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada yavru siyah tavşan görmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah yavru tavşan görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah tavşan yavrusu görmek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada tavşan ve yavrusunu görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına işarettir.

Rüyada beyaz tavşan yavrusu görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine inanılır.

Rüyada yavrulayan tavşan görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada tavşan yavrusu sevmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada yavru tavşan yakalamak iyilik bulacağına, şifa edineceğine, komşular tarafından kötülenileceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments