Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşanın ısırdığını görmek

Rüyada tavşanın ısırdığını görmek

Rüyada tavşanın ısırdığını görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, çok zarar göreceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına delalettir.

Rüyada tavşanın ısırdığını gördüyseniz:

  • Bırakın herşey kendiliğinden gelişsin.

Rüyada tavşan ısırdığını görmek rahat ve huzurlu olunacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşanın ısırdığını görmek feraha ermeye, tecrübe sahibi olacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada tavşanın elini ısırdığını görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine işaret eder.

Rüyada tüysüz tavşan görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, birçok yeni fikir edinileceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinde tavşan görmek icat yapacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine alamet eder.

Rüyada tavşan saldırması görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine alamet eder.

Rüyada tavşan postu görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, başarılar elde edileceğine, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet eder.

Rüyada güvercin ve tavşan görmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments