Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşana dönüşmek

Rüyada tavşana dönüşmek

Rüyada tavşana dönüşmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavşana dönüşmek gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki bir kadından önemli bir sıkıntı görmeniz olasıdır.

Rüyada tavşana dönüşmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine rivayet eder.

Rüyada balığa dönüşmek çok sevineceği olaylar yaşayacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine işaret eder.

Rüyada bebeğe dönüşmek engellerden kurtulacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karıncaya dönüşmek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğa dönüşmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine işaret eder.

Rüyada ata dönüşmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada kelebeğe dönüşmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, bolluk ve bereket geçireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada örümceğe dönüşmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments