Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan yediğini görmek

Rüyada tavşan yediğini görmek

Rüyada tavşan yediğini görmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşan yediğini gördüyseniz:

  • Barış elçisi gibisiniz, tüm sorunlara çıkar yol bulma çabası içindesiniz.

Rüyada tavşana marul yedirmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavşan yediğini görmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, hem çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada tavşana havuç yedirmek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada tavşana yemek yedirmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada kedinin tavşan yediğini görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada tavşan eti yediğini görmek işlerinizin bozulacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, zararların üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde tavşan görmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine delalet eder.

Rüyada tavşan ve köpek görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments