Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan ve köpek görmek

Rüyada tavşan ve köpek görmek

Rüyada tavşan ve köpek görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, parasının ve malının çoğalacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan ve köpek gördüyseniz:

  • Kendinizi ön plana alın.

Rüyada kedi köpek tavşan görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan ve köpek görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, rahatının ve gelirinin artacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek ve tavşan görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi köpek ve tavşan görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, heveslerinin de azalacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına alamet eder.

Rüyada kocaman tavşan görmek sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına işarettir.

Rüyada kucağında tavşan görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine yorulur.

Rüyada tavşan kakası görmek işinde terfi edeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına delalettir.

Rüyada tavşan kesildiğini görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments