Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşana havuç yedirmek

Rüyada tavşana havuç yedirmek

Rüyada tavşana havuç yedirmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına inanılır.

Rüyada tavşana havuç yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda yardım talebinde bulunmanız ekip çalışmaları yoluyla ya da ihtiyaçlarınızı anlayışla karşılayan kişilerce isteklerinizin çözümlenmesi anlamına gelebilir.

Rüyada tavşana havuç yedirmek çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine yorulur.

Rüyada tavşana havuç vermek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, hem verimi yükselteceğine yorulmaktadır.

Rüyada havuç yediğini görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada taze havuç görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada topraktan havuç çıkarmak zenginlik kazanacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına delalettir.

Rüyada havuc ekmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına yorulur.

Rüyada havuç rendelediğini görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada pazardan havuç almak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments