Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin tavşan yediğini görmek

Rüyada kedinin tavşan yediğini görmek

Rüyada kedinin tavşan yediğini görmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına işarettir.

Rüyada kedinin tavşan yediğini gördüyseniz:

  • Kontrol edemeyeceğiniz şeyler için boşuna enerji harcamamalı veya üzülmemelisiniz.

Rüyada kedinin tavşan yediğini görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine tabir olunur.

Rüyada tavşana havuç yedirmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, bundan hayır göreceğine delalettir.

Rüyada tavşana marul yedirmek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada tavşan yediğini görmek eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına rivayet eder.

Rüyada tavşana yemek yedirmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşan eti yediğini görmek koltuğunun yükseleceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi ve tavşan görmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada tavşanla kedi görmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments