Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde tavşan görmek

Rüyada evde tavşan görmek

Rüyada evde tavşan görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, girilen yolda zarar edileceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada evde tavşan gördüyseniz:

  • Kendi düşüncelerinizi uygulamak için gereken zamanı ilerde bulacaksınız.

Rüyada evde siyah tavşan görmek yanlış işlere girileceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına delalettir.

Rüyada evde beyaz tavşan görmek özel hayatında sessizleşeceğine, sorunların tamamen biteceğine, dolayısıyla geleceğine delalettir.

Rüyada evde tavşan beslemek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına işarettir.

Rüyada evde tavşan görmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyun tavşan görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada tavşan tüyü görmek fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi tavşan yavrusu görmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, zevki sefa içinde olacağına yorulur.

Rüyada küçük tavşanlar görmek isyan edeceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments