Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşana yemek yedirmek

Rüyada tavşana yemek yedirmek

Rüyada tavşana yemek yedirmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, üzüntülerin gideceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, aile içinde saadetinin artacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşana yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamayarak beklenmedik durumlarda, beklenmedik şeylere aşırı öfkelenebilirsiniz.

Rüyada tavşana yemek yedirmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan yediğini görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, kişinin kazancının artacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret eder.

Rüyada kedinin tavşan yediğini görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine işarettir.

Rüyada tavşana havuç yedirmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, ticarette yol katedeceğine işarettir.

Rüyada tavşana marul yedirmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada tavşan eti yediğini görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavşan yemeği görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına delalettir.

Rüyada tavşana yemek vermek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, kazancın gittikçe artacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments