Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan eti yediğini görmek

Rüyada tavşan eti yediğini görmek

Rüyada tavşan eti yediğini görmek doyasıya hasret gidereceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan eti yediğini gördüyseniz:

  • Şimdi doğru anlayıp anlamadıklarını merak ediyor olabilirsiniz.

Rüyada tavşan eti yediğini görmek daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin tavşan yediğini görmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine işarettir.

Rüyada tavşana yemek yedirmek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, kötü günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada tavşana havuç yedirmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada tavşan yediğini görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşana marul yedirmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada tavşan eti pişirmek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada tavşan eti almak sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, zarar etmeyeceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments