Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan kesmek

Rüyada tavşan kesmek

Rüyada tavşan kesmek geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, çok iyi mevkilere geleceğine işarettir.

Rüyada tavşan kesmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yardım etmek isteyebilir ya da keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz.

Rüyada tavşan kesmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşanı kesmek Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, hasretin ve özlemin biteceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada tavşanı beslemek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşan eti yemek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, hayatından razı geleceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşan yakalamak sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine yorulur.

Rüyada yavru beyaz tavşan görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına tabir olunur.

Rüyada kör tavşan görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada tavşanın konuştuğunu görmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments