Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör tavşan görmek

Rüyada kör tavşan görmek

Rüyada kör tavşan görmek mutlu olacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, geleceğine bakacağına, ortaklı işlere girileceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada kör tavşan gördüyseniz:

  • Rüya sembollerini anlamladırabilen kişilerle sohbetleriniz çoğalabilir.

Rüyada kör tavşan görmek her istediğini elde edeceğine, işlerin de yolunda gideceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kör tavuk görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada gözlerinin kör olduğunu görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına inanılır.

Rüyada yakının kör olduğunu görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına delalet eder.

Rüyada bir kişinin kör olduğunu görmek hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kör karga görmek kötü yollara gireceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine tabir olunur.

Rüyada kendinin kör olduğunu görmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada kör kişi görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments