Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşanı kesmek

Rüyada tavşanı kesmek

Rüyada tavşanı kesmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, süzüleceğine, geleceğine bakacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavşanı kesmek gördüyseniz:

  • Maddi veya duygusal bazı ilişkileriniz kopabilir.

Rüyada tavşan kesmek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşanı kesmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, kimseden korkmayacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalettir.

Rüyada beyaz küçük tavşan görmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşan pisliği görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, gönül kapılarını açacağına işaret eder.

Rüyada köpek ve tavşan görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına tabir olunur.

Rüyada tavşan görmek rüya sahibinin kazancının artacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine işarettir.

Rüyada tavşanlar görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, küslükleri bitireceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine işarettir.

Rüyada kedi tavşan görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, makbul olan mallar edineceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments