Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşanı beslemek

Rüyada tavşanı beslemek

Rüyada tavşanı beslemek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine delalet eder.

Rüyada tavşanı beslemek gördüyseniz:

  • Görevlerinizi ihmal etmeniz veya bazı kişileri hayal kırıklığına uğratmanız durumunda problemler çıkabilir.

Rüyada tavşan beslemek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşanı beslemek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan beslediğini görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada evde tavşan beslemek mallarının eksileceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada beyaz tavşan beslemek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada yavru tavşan beslemek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine işarettir.

Rüyada sıçan beslemek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru timsah beslemek şansın ve bahtın da açılacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments