Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru beyaz tavşan görmek

Rüyada yavru beyaz tavşan görmek

Rüyada yavru beyaz tavşan görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına delalet eder.

Rüyada yavru beyaz tavşan gördüyseniz:

  • Sonradan çok pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Rüyada beyaz tavşan yavrusu görmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru beyaz tavşan görmek işte başarılı adımlar atılacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yavru tavşan görmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru tavşanlar görmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yavru tavşan yakalamak aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına rivayet eder.

Rüyada tavşan yavruları görmek eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, anne ve baba duası alınacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine rivayet eder.

Rüyada kahverengi tavşan yavrusu görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, gerekirse özür dileneceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru tavşan görmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments