Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan eti yemek

Rüyada tavşan eti yemek

Rüyada tavşan eti yemek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, şaşkın olacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine delalet eder.

Rüyada tavşan eti yemek gördüyseniz:

  • Oluşan bir pozisyon, göründüğü kadar cazip olmayabilir.

Rüyada pişmiş tavşan eti yemek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan eti yemek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada tavşan eti yediğini görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada tavşan eti görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada tavşan eti almak büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan eti pişirmek kafa dağıtacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada tavşan yemeği görmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşana yemek yedirmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments