Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan yakalamak

Rüyada tavşan yakalamak

Rüyada tavşan yakalamak atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, her şeyin yenileceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada tavşan yakalamak gördüyseniz:

  • Daha fazla seyahat edebilir, yabancı ülkeleri tanıyabilir, üniversiteye başlayabilir, bitirebilir veya farklı alanlarda eğitimler alabilirsiniz.

Rüyada tavşanı yakalamak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada yavru tavşan yakalamak güç alacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada canlı tavşan yakalamak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tavşan yakalamak yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, gün sayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah tavşan yakalamak rüya sahibinin fakirleşeceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine inanılır.

Rüyada tavşan yakalamak sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, zenginlik içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada tavşan yavrusu yakalamak elindekileri de alıp götüreceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada tavşan yavrusu tutmak parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments