Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan ısırdığını görmek

Rüyada tavşan ısırdığını görmek

Rüyada tavşan ısırdığını görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, konuşmaz olacağına işaret eder.

Rüyada tavşan ısırdığını gördüyseniz:

  • Ortam netlik kazanmaya başlıyor.

Rüyada tavşan ısırdığını görmek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tavşanın ısırdığını görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada tavşanın elini ısırdığını görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine yorulur.

Rüyada tavşanın öldüğünü görmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada koşan tavşan görmek ticarete adım atacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşana bakmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada tavşan tuttuğunu görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşanın konuştuğunu görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments