Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşan tavşan görmek

Rüyada koşan tavşan görmek

Rüyada koşan tavşan görmek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada koşan tavşan gördüyseniz:

  • Çocuklarınızın maddi durumu, seyahatler veya projeleriniz ya da toplum içindeki duruşunuz kazandığınızdan daha fazla harcama yapılmasını gerektiriyor olabilir.

Rüyada koşan tavşan görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada koşarken düşmek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada koşarak yetişmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına delalet eder.

Rüyada koşarak şarkı söylemek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada merdivenden koşarak kaçmak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına işaret eder.

Rüyada koşan görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada koşan kadın görmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, sağlığının da bozulacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada koşan asker görmek imkân sahibi olacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments