Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşana bakmak

Rüyada tavşana bakmak

Rüyada tavşana bakmak gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavşana bakmak gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızı gözden geçirin.

Rüyada tavşana bakmak kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavşana niyet çektirmek olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına işaret eder.

Rüyada tavşan kafası görmek bolluk ve bereket geçireceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada tavşan yakalamaya çalışmak çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine yorulur.

Rüyada tavşan vurduğunu görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşan çalmak sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına alamet eder.

Rüyada tavşanı vuramamak verilen emeğin boşa gideceğine, canının sağ olacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada evin içinde tavşan görmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments