Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan tuttuğunu görmek

Rüyada tavşan tuttuğunu görmek

Rüyada tavşan tuttuğunu görmek rahat bir hayata adım atılacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, kafa dağıtacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, başarıya giden yollarını açacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına işarettir.

Rüyada tavşan tuttuğunu gördüyseniz:

  • Açıkçası, sonuçta ne olacağını, sizin olaylara vereceğinz tepkinin ayarı belirleyecek.

Rüyada tavşan tuttuğunu görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan tuttuğunu görmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkalarının oruç tuttuğunu görmek çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının balık tuttuğunu görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına işaret eder.

Rüyada ev tuttuğunu görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine inanılır.

Rüyada denizden balık tuttuğunu görmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına işarettir.

Rüyada birinin elinden tuttuğunu görmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada el tuttuğunu görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments