Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşanın öldüğünü görmek

Rüyada tavşanın öldüğünü görmek

Rüyada tavşanın öldüğünü görmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada tavşanın öldüğünü gördüyseniz:

  • Kendinizi herzamankinden yalnız hissediyor olabilirsiniz.

Rüyada beyaz tavşan öldürmek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yavru tavşan öldürmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına delalettir.

Rüyada tavşanın öldüğünü görmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, sürekli tartışacağına, zor zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşanı öldürmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşan öldüğünü görmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada tavşan öldürmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine inanılır.

Rüyada tavşan tuttuğunu görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş tavşan görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, hem itibar edineceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments