Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşanın elini ısırdığını görmek

Rüyada tavşanın elini ısırdığını görmek

Rüyada tavşanın elini ısırdığını görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, tecrübe kazandıracağına, helal lokma yiyeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tavşanın elini ısırdığını gördüyseniz:

  • Ayın onbirine dikkat edin.

Rüyada tavşanın elini ısırdığını görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan ısırdığını görmek şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına yorulur.

Rüyada tavşanın ısırdığını görmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada elinde tavşan görmek kara kara düşüneceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine inanılır.

Rüyada el ısırmak hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına işarettir.

Rüyada kuşun elini ısırdığını görmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine rivayet eder.

Rüyada timsahın elini ısırdığını görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, dileklerinin de kabul olacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına delalet etmektedir.

Rüyada eli ısırmak mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, konfor içinde olacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments