Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan ve fare görmek

Rüyada tavşan ve fare görmek

Rüyada tavşan ve fare görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşan ve fare gördüyseniz:

  • Güvenilir ortak ya da iş birlikçilerinizden bilgi saklamamalı, gereksiz kişilere bazı tüyolar vermemelisiniz.

Rüyada tavşan fare görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan ve fare görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine delalettir.

Rüyada fare ve tavşan görmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, geniş bir rızka kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavşanın öldüğünü görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, parasal krizler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tavşanla konuşmak aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine işarettir.

Rüyada tavşanın doğum yaptığını görmek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada siyah beyaz tavşan görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, tatsızlık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşana görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, ilim irfan öğreneceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments