Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru tavşan sevmek

Rüyada yavru tavşan sevmek

Rüyada yavru tavşan sevmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, zor günlerin yaşanacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru tavşan sevmek gördüyseniz:

  • Durumunuzu dürüst şekilde değerlendirmelisiniz.

Rüyada tavşan yavrusu sevmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada yavru tavşan sevmek rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına işarettir.

Rüyada yavru beyaz tavşan görmek zorlukların artacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşan yavruları görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine inanılır.

Rüyada tavşan yavrusu görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, afiyette ve keyifte olacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalettir.

Rüyada yavru tavşan tutmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerinin üzüleceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşan ve yavrusunu görmek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavşan yavrusu tutmak sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments