Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi köpek ve tavşan görmek

Rüyada kedi köpek ve tavşan görmek

Rüyada kedi köpek ve tavşan görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada kedi köpek ve tavşan gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalar gözüküyor.

Rüyada kedi köpek tavşan görmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, kısmetsizlik yaşayacağına inanılır.

Rüyada kedi köpek ve tavşan görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi tavşan görmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine delalettir.

Rüyada kedinin tavşan yediğini görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine delalettir.

Rüyada tavşan ve kedi görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan kedi görmek aksiliklerin yaşanacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına delalet eder.

Rüyada tavşanla kedi görmek şansın bir türlü dönmeyeceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, variyetini çoğaltacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi ve tavşan görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments