Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tavşan beslemek

Rüyada beyaz tavşan beslemek

Rüyada beyaz tavşan beslemek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tavşan beslemek gördüyseniz:

  • Mutlu bir beraberliğin temelini atmak üzeresiniz.

Rüyada beyaz tavşan beslemek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşan beslemek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada yavru tavşan beslemek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavşanı beslemek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, bol kazanç getireceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine alamet eder.

Rüyada evde tavşan beslemek sonra kendi işini kuracağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada tavşan beslediğini görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz kuzu beslemek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına işarettir.

Rüyada beyaz kedi beslemek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments