Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare ve tavşan görmek

Rüyada fare ve tavşan görmek

Rüyada fare ve tavşan görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, ailesini hem gururlandıracağına, bundan da son derece mutlu olacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine rivayet eder.

Rüyada fare ve tavşan gördüyseniz:

  • Yapacağınız yardımlar karşılıksız kalmayacak.

Rüyada tavşan fare görmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, en küçük sorunda parlayacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada tavşan ve fare görmek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada fare ve tavşan görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada oturan tavşan görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşan toplamak umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına alamet eder.

Rüyada çok sayıda tavşan görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına alamet eder.

Rüyada vahşi tavşan görmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil tavşan görmek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, günah işlemeyi terk edeceğine, büyük bir borcun altına gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments