Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vurulmuş tavşan görmek

Rüyada vurulmuş tavşan görmek

Rüyada vurulmuş tavşan görmek rahat bir döneme gireceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, yeni bir araba satın alınacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vurulmuş tavşan gördüyseniz:

  • Risk korkunuz, şansınızın küçük fırsatlarını kaçırmanıza neden oluyor.

Rüyada vurulmuş tavşan görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini vurulmuş görmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine delalettir.

Rüyada vurulmuş asker görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla vurulup ölmemek zor zamanlar yaşayacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada vurulan görmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyi vurulmuş görmek önemli kararlar alınacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına delalettir.

Rüyada vurulup yaralanmak rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurşunla vurulup ölmek dikkat çekeceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments