Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan atmak

Rüyada tavşan atmak

Rüyada tavşan atmak hayatının ve işlerinin alabora olacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada tavşan atmak gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı konularda sorunlar yaşanabilir.

Rüyada tavşan atmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşanın uçtuğunu görmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada birçok tavşan görmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine işaret eder.

Rüyada kaçan tavşan görmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tavşana sarılmak çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işarettir.

Rüyada tavşanı tutmak çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada oturan tavşan görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kör tavşan görmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments