Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşana sarılmak

Rüyada tavşana sarılmak

Rüyada tavşana sarılmak çok büyük kısmetlere sahip olacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, başarılı işlere imza atılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına delalettir.

Rüyada tavşana sarılmak gördüyseniz:

  • Yalan söylemeye eğilimlisiniz.

Rüyada tavşana sarılmak haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine alamet eder.

Rüyada sarı tavşan görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavşan kulağı görmek ticaretinin açılacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalet eder.

Rüyada evcil tavşan görmek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına delalettir.

Rüyada yavru tavşan sevmek durulacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına alamet eder.

Rüyada dağ tavşanı görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşana dönüşmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, işinden evine gidip geleceğine, o masumların bedduasını alacağına rivayet eder.

Rüyada ormanda tavşan görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, kişinin daha çok kazanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments