Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşanın uçtuğunu görmek

Rüyada tavşanın uçtuğunu görmek

Rüyada tavşanın uçtuğunu görmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Rüyada tavşanın uçtuğunu gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlar veya olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada uçan tavşan görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşanın uçtuğunu görmek hak yolundan ayrılmayacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşanı beslemek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, bunun şans olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde tavşan görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine rivayet eder.

Rüyada güzel tavşan görmek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çirkin tavşan görmek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tavşan ve tilki görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya yorulmaktadır.

Rüyada mor tavşan görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments