Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oturan tavşan görmek

Rüyada oturan tavşan görmek

Rüyada oturan tavşan görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oturan tavşan gördüyseniz:

  • Yenilik peşinde olmanız sizi mutlu edebilecek şeyleri keşfetmenizi sağlayabilir.

Rüyada oturan tavşan görmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, hastalıkların uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşan tuttuğunu görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı tavşan görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada tavşanı beslemek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, ticaretinin de bozulmayacağına inanılır.

Rüyada tavşan saldırması görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Rüyada tavşanın uçtuğunu görmek haneye nifak gireceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine delalet eder.

Rüyada kedi köpek tavşan görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada iki tavşan görmek başarılı adımlar atılacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments