Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok tavşan görmek

Rüyada birçok tavşan görmek

Rüyada birçok tavşan görmek bol bol hayır duası alınacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına yorulur.

Rüyada birçok tavşan gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabiirsiniz.Moralinizi fazla bozmazsanız ilerde durumu toparlamanız mümkün olabilir.

Rüyada birçok tavşan görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, zor durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birçok altın bilezik görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına tabir olunur.

Rüyada birçok çorap görmek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, fakir çocukları giydireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birçok kedi yavrusu görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına alamet eder.

Rüyada birçok merdiven görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalettir.

Rüyada birçok gelinlik görmek yaşadığı muhitin yenileneceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birçok ayna görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada birçok yatak görmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments