Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşanı tutmak

Rüyada tavşanı tutmak

Rüyada tavşanı tutmak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tavşanı tutmak gördüyseniz:

  • Gereken teşebbüsü yapmaktan çekinmezseniz maddi durumunuzu son derece düzeltmeniz olasıdır.

Rüyada yavru tavşan tutmak yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan tutmak ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalettir.

Rüyada tavşan yavrusu tutmak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tavşanı tutmak rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada kara tavşan görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine alamet eder.

Rüyada sarı tavşan görmek hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada çok sayıda tavşan görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşandan korkmak işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments