Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavla oyunu görmek

Rüyada tavla oyunu görmek

Rüyada tavla oyunu görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, aile hayatının bozulacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavla oyunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle planlar yapabilirsiniz.

Rüyada tavla oyunu görmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, bereket ve zenginlik bulacağına, yaşamın kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada başbakanla tavla oynamak yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının tavla oynadığını görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada tavla hediye almak eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına işarettir.

Rüyada tavla zarı toplamak doktordan doktora koşturacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına alamet eder.

Rüyada ölüyle tavla oynamak rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, kazancının çok daha fazla olacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine rivayet eder.

Rüyada tavla kutusu görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine inanılır.

Rüyada tavla zarı görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments