Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavla kutusu görmek

Rüyada tavla kutusu görmek

Rüyada tavla kutusu görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, şansının hep açık olacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına inanılır.

Rüyada tavla kutusu gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren adımlarınız maddi anlamda daha güvenli bir geleceği oluşturmanıza yardım edebilir.

Rüyada tavla kutusu görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada tavla taşı görmek büyük tartışmalara gireceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada tavla hediye almak çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavla satın almak hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada tavla zarı toplamak karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada tavla pulu görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine işarettir.

Rüyada tavla görmek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tavla oynadığını görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, çocuklar gibi şen olacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments