Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının tavla oynadığını görmek

Rüyada başkasının tavla oynadığını görmek

Rüyada başkasının tavla oynadığını görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, maddi durumun düzeltileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, maddi güç sahibi olacağına, sıkıntılarının artacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine işaret eder.

Rüyada başkasının tavla oynadığını gördüyseniz:

  • Kapıldığınız herşeyi ben biliyorum havasından bir an önce vazgeçin.

Rüyada tavla oynadığını görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine inanılır.

Rüyada başkasının tavla oynadığını görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavla oyunu görmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyle tavla oynamak işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavla satın almak sohbetinin bozulacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada tavla görmek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavla öğrenmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına alamet eder.

Rüyada tavla hediye almak her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments