Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavla zarı toplamak

Rüyada tavla zarı toplamak

Rüyada tavla zarı toplamak saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavla zarı toplamak gördüyseniz:

  • Zaten bunu yapacak mantığa sahipsiniz.

Rüyada tavla zarı toplamak gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına yorulur.

Rüyada tavla zarı görmek yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavla taşı görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada tavla hediye etmek onu cesaretlendireceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına rivayet eder.

Rüyada tavla satın almak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, değer göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavla görmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, mevki edineceğine delalet eder.

Rüyada tavla oynadığını görmek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavla oyunu görmek eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments