Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle tavla oynamak

Rüyada ölüyle tavla oynamak

Rüyada ölüyle tavla oynamak zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyle tavla oynamak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi doğru yönetmeniz gerekiyor.

Rüyada ölüyle tavla oynamak kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başbakanla tavla oynamak büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavla görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tavla taşı görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine delalettir.

Rüyada tavla kutusu görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının tavla oynadığını görmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada tavla satın almak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, evlatlarının hayrını göreceğine alamet eder.

Rüyada tavla pulu görmek tüm dileklerin tutacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments