Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanla tavla oynamak

Rüyada başbakanla tavla oynamak

Rüyada başbakanla tavla oynamak rakiplerin üzüleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına işaret eder.

Rüyada başbakanla tavla oynamak gördüyseniz:

  • Bazı konuların kötü değil iyi taraflarına odaklanırsanız, kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Rüyada başbakanla tavla oynamak sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyle tavla oynamak tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada tavla satın almak aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, geleceğinin parlak olacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavla pulu görmek bir hastalığa maruz kalacağına, akıllı adımlar atacağına, keyfinin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavla kutusu görmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, zengin bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavla oyunu görmek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine işaret eder.

Rüyada tavla öğrenmek mutluluk dolu haberler alınacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına rivayet eder.

Rüyada tavla taşı görmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, hak ve din yolunu bırakacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments