Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavla hediye almak

Rüyada tavla hediye almak

Rüyada tavla hediye almak yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, yüksek diploma alacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada tavla hediye almak gördüyseniz:

  • Aranızda meydana gelebilecek en ufak bir tartışmayı büyütmeye meyillisiniz.

Rüyada tavla hediye almak manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavla hediye etmek muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının tavla oynadığını görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalet eder.

Rüyada tavla pulu görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavla taşı görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine delalettir.

Rüyada tavla oynadığını görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavla zarı görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, işinin aksayacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada tavla öğrenmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, önemli yerlere geleceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments