Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavla zarı görmek

Rüyada tavla zarı görmek

Rüyada tavla zarı görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, ilişkiye huzurun geleceğine, güzel huylarını terk edeceğine işarettir.

Rüyada tavla zarı gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız ise, sizin sandığınız gibi kazanç getirmeyecek.

Rüyada tavla zarı görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, zor durumlarda kalacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavla zarı toplamak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının tavla oynadığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine rivayet eder.

Rüyada tavla hediye almak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, işlerin sürekli artacağına yorulur.

Rüyada tavla görmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, tazeleneceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyle tavla oynamak aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına delalet eder.

Rüyada tavla pulu görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavla oyunu görmek umutlarının da tükeneceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments