Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavanın yandığını görmek

Rüyada tavanın yandığını görmek

Rüyada tavanın yandığını görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, konuşmaz olacağına inanılır.

Rüyada tavanın yandığını gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizle ilgili önemli bir erkekle kavga etmeniz olasıdır.

Rüyada tavanın yandığını görmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada tavan kazımak avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başı tavana değmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavan arasına çıkmak düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada tavan onarmak üzüntünden sağlığından olacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına alamet eder.

Rüyada yıkılmış tavan görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına işarettir.

Rüyada tavanda yatmak iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine işarettir.

Rüyada tavan tamir etmek yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments