Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavan kazımak

Rüyada tavan kazımak

Rüyada tavan kazımak manevi rahatlamaya erileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavan kazımak gördüyseniz:

  • Renkli sosyal planlar yapabilir, özel bir kişiyle zaman geçirebilirsiniz.

Rüyada tavan kazımak işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına inanılır.

Rüyada kum kazımak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, refaha erileceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının saçını kazımak girdiği işlerde zorluk çekeceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, tartışmaların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada evin duvarlarını kazımak çok üst mevkilere geleceğine, iş projelerinin gerçek olacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına delalettir.

Rüyada saçlarını kazımak çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına alamet eder.

Rüyada duvar kazımak onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamur kazımak neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına işarettir.

Rüyada boya kazımak maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments