Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavan onarmak

Rüyada tavan onarmak

Rüyada tavan onarmak güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, parasının ve malının da artacağına, kendisini mutsuz edeceğine, maddi gücünün katlanacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavan onarmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık durumlar veya aktiviteler size ilham verebilir.

Rüyada tavan onarmak mutluluk dolu haberler alınacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev onarmak Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, zenginliğinin süreceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yeri onarmak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıkılan duvarı onarmak hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada cami onarmak konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada kabeyi onarmak çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bina onarmak büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine yorulur.

Rüyada duvar onarmak görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments