Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavan arasına çıkmak

Rüyada tavan arasına çıkmak

Rüyada tavan arasına çıkmak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavan arasına çıkmak gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirebilirsiniz.

Rüyada tavan arasına çıkmak yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tavan arasında olmak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, üzücü haberler alacağına, ticarette şansının yaver gideceğine inanılır.

Rüyada tavana çıkmak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin tavanına çıkmak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, hastalıkların şifa bulacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavanı badana yapmak uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada tavanda kurum görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yönetici makamına oturacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine yorulur.

Rüyada süslü tavan görmek bunun için Allah’a şükredeceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine yorulur.

Rüyada tavanda yürümek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments