Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başı tavana değmek

Rüyada başı tavana değmek

Rüyada başı tavana değmek içebileceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, sağlığından olacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başı tavana değmek gördüyseniz:

  • Her türlü kimseyle iyi ilişkiler kurabiliyorsunuz.

Rüyada başı tavana değmek sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada tavana değmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasına nazar değdiğini görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya delalet eder.

Rüyada eli eline değmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına inanılır.

Rüyada bulutlara değmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balığa değmek onlar adına aç insanları doyuracağına, kötülüklerden uzak olacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına delalet eder.

Rüyada birinin eline değmek işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el ele değmek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments